2014. december 1., hétfő

Karácsonyi lista 1.

Mivel a blogvilágban mindenki karácsonyi listákat ír, ihletet kaptam én is. Az abszolút lényegtelen információk kedvelője vagyok, így természetesen abszolút lényegtelen holmikat fogok felsorolni, olyan bölcsészesen. A világ tele van csodákkal!


1. Tüllszoknya: egy lánynak KELL egy tüllszoknya, főleg, ha huszonéves, és főleg, ha bölcsész. Ha kiélem most a tütüs vágyaimat, talán megmenekül a leendő gyerekem attól, hogy őt járassam rózsaszín tüllben. (dollyshop.hu)

 2. Minimalista Betlehem: ez is feltétlenül hasznos holmi, minden adventben elő lehet venni, és még csak össze sem keverheti az ember a szereplőket, mert rá van pingálva, hogy "Baby Jesus" meg "Donkey". (A gyermekszoba.blog.hu-n találtam rá) 

3. Flexibilis nagyító az Alexandrából: na jó, ez tényleg hasznos, mikor már kiesik a szemem a héber szövegektől. (alexandra.hu)

4. Háromdimenziós Jézuskás póló: csak nagyon szentéletűeknek ajánlott. (A papanyaloka.igen.hu-n hasonló szépségekkel lehet találkozni)

5. Karácsonyi giccsek: felrázható hóesés, karácsonyi égők mindenhol, és egy ízléstelen karácsonyi pulóver, lehetőleg világító égőkkel! (uglysweaterstore.com) 

6. Könyvjelző: egy bölcsész sokat olvas, minél több könyvjelzőt neki! (meska.hu)
 

7. Fotel: ebben olvas. (butlers.hu)

 

Még nincs vége, gyűjtöm az ötleteket!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése