2015. június 14., vasárnap

Szív küldi szívnek

Szoktátok olvasgatni az újságokban a társkeresős apróhirdetéseket? Ajánlom, jó hobbi! Sánta versek, őszintén megtört szívek, délceg hetvenes úriemberek, mellbőség és darázsderék, ékes magyarság, és tőmondatok, minden, mi szem-szájnak ingere! Írtam én is néhányat, ez a blognak nem az "és tanulok", hanem az "írok" részéhez tartozik inkább. Jó szórakozást, és ne feledjétek: a szerelem sötét verem!1.
Kereslek Téged,
Ha a Jóban rosszbant nézed,
Mert Te leszel a párom,
Én kis virágszálam.
Nem baj, ha alakod kicsit duci,
Én is szeretem a lekváros bucit.
Ne akarj nevelni engem,
Én se rontom el a kedved.
Szeress úgy, ahogy vagyok,
Mert a gyerekeim nagyok,
Egyedül élek, magányosan,
Kedvenc bevásárló központom az Osan.
Remélem, szereted az álatokat,
Mert én nagyon szeretem az álatokat,
Van egy kutyám, Bundi,
Sosem fogsz engem megunni.
Jeligém „Várom a párom”.
Hogy tetszett a műalkotásom?

2. Szóval keresek ilyen pasit magamnak, hogy jóképű meg minden, a lába lehet szőrös, azt bírom, de a háta meg a hónalja ne, mert az undi, kis borosta, az oké, mert a Bred Pittnek is olyanja van, legyen magas meg izmos, meg mondjuk ha lehet, gazdag, mert lehet szegény is, csak azzal hosszútávon nem, mert élni is ugye kell valamiből, és csak ne én tarcsam már el a pasimat, hagyjon békén, hagy bulizzak a csajokkal, nem kell álandóan itt féltékenykedni, nem vagyok hüje, tudok én nemet is mondani, ha akarok, úgyhogy nem kell a macsóskodás.

3. Keresem azt a férfit, akivel a hátralévő negyven évemet leélhetem szeretetben, békességben. Előny: marokkói születés, kreol bőr, zöld szem, barna haj, árvaság, ateizmus. Bejönnek a közel-keleti típusú pasik, de nem szeretném, ha tíz év után jönnél rá, hogy Allah hazahív és akarsz egy második feleséget magadnak. Meg nem szeretnék anyóst, de ez érthető, nem? Hátrány: depresszió, alkoholizmus, gyógyszerfüggőség, pénztelenség, feleség, gyerekek. Persze kivételek lehetnek: mondjuk, ha egy alkoholista milliomos vagy, akkor még lehet belőle valami.

4. Hé, csaj, te lány én meg fiú, buli, szex, csak lazán, nem kell nyomulni meg rágörcsölni semmire. Dobj egy sms-t, ha szeretnéd velem ágyban tölteni a jövő hetet, és ha szexi csaj vagy. Kövérek kíméljenek.

5. Nyugdíjas, hetvenes Hölgy keresi társát nemdohányzó, nyugdíjas Úr személyében. Van még remény a boldog évekre, járhatunk sétálni és múzeumba, és van, akinek a vállán kisírhatjuk a bánatunkat. „Nem csak a húszéveseké a világ” jeligére várom a kedves jelentkezők leveleit.

6.. Gazdag, sportos, hatvanas úriember keresi leendő élettársát huszonöt éves korig. Fontos, hogy művelt és kifinomult legyen a kedves Hölgy. Fényképes jelentkezéseket várok az „Örök boldogság” jeligére. Csak szőke, hibátlan bőrű, 85 C feletti mellbőséggel rendelkező, 60 kg-ot nem meghaladó lányok jelentkezését várom.

Hölgyek, Urak, mire vártok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése